AUTO RADIO PIONEER DEH-S520BT

1.149,00kn

na zalihi

Upit
X Imate pitanje ili vam treba pomoć oko kupovine? Kontaktirajte nas.

Opis

DEH-S520BT  1-DIN Bluetooth prijemnik postavlja nove standarde u pogledu audio performansi i povezanosti. Ipak, vrlo je jednostavan za korištenje i kontrolu.

Bluetooth povezivanje omogućuje sigurno i praktično telefoniranje slobodnih ruku, kao i bežično strujanje glazbe s vašeg pametnog telefona. Zahvaljujući Pioneer-ovoj jedinstvenoj Advanced Sound Retriever tehnologiji, kvaliteta zvuka bit će što bliža izvornom snimku. Čak možete istovremeno povezati dva Bluetooth telefona.

Za korisnike pametnih telefona jednostavno povežite svoj iPhone ili Android pametni telefon bežično (putem Bluetooth-a) i sigurno uživaju u Spotifyju (kako za korisnike besplatnih tako i Premium Spotify) ili u Pioneer Smart Sync aplikaciji, koja će vaš pametni telefon prenijeti na potpuno novu razinu.

DEH-S520BT je auto radio vrhunskog audio sustava. Čita FLAC datoteke i opremljen je 13-pojasni Graphic EQ i ugrađenim MOSFET pojačalom od 50 W x 4. Korištenje 3 RCA Connect drugih komponenti, poput zvučnika, niskotonera, pojačala, za još veću svestranost.

Dodatne informacije

Pojačalo

MOSFET 50W x 4

RDS

FM/AM

CD/-R/-RW /USB

MP3, WMA, WAV i FLAC audio datoteke

BLUETOOTH

DA
PREPOZNAVANJE GLASA

Brand

Boja osvjetljenja ekrana

VIŠEBOJNO