AUTO RADIO PIONEER FH-S720BT

1.399,00kn

na zalihi

Upit
X Imate pitanje ili vam treba pomoć oko kupovine? Kontaktirajte nas.

Opis

2-DIN Bluetooth prijemnik postavlja nove standarde u pogledu audio performansi i povezanosti. Ipak, vrlo je jednostavan za korištenje i kontrolu.

Bluetooth povezivanje omogućuje sigurno i praktično telefoniranje bez ruku, kao i bežično strujanje glazbe s vašeg pametnog telefona. Zahvaljujući Pioneer-ovoj jedinstvenoj Advanced Sound Retriever tehnologiji, kvaliteta zvuka bit će što bliža izvornom snimku. Čak možete istovremeno povezati dva Bluetooth telefona.

Za korisnike pametnih telefona jednostavno povežite svoj iPhone ili Android pametni telefon bežično (putem Bluetooth-a) i sigurno uživaju u Spotifyju (kako za korisnike besplatnih tako i Premium Spotify) ili u Pioneer Smart Sync aplikaciji, koja će vaš pametni telefon prenijeti na potpuno novu razinu.

Nećete pogriješiti, FH-S720BT je pravi audio sustav vrhunskog automobila. Čita FLAC datoteke i opremljen je 13-pojasni Graphic EQ i ugrađenim MOSFET pojačalom od 50 W x 4. Korištenje 3 RCA Connect drugih komponenti, poput zvučnika, niskotonera, pojačala, za još veću svestranost.

Dodatne informacije

Reprodukcija

Preko CD / -R / -RW:
• MP3, WMA, WAV i AAC audio datoteke
putem USB-a:
• MP3, WMA, WAV, FLAC i AAC audio datoteke
• Ostali glazbeni uređaji putem prednjeg Aux-In-a

Bluetooth

DA

Kompatibilnost s Appleom/Android

DA