AUTO RADIO PIONEER FH-S820DAB

1.599,00kn

na zalihi

Upit
X Imate pitanje ili vam treba pomoć oko kupovine? Kontaktirajte nas.

Opis

2-DIN kombinirani Bluetooth i DAB prijemnik postavlja nove standarde u pogledu audio performansi i povezanosti. Ipak, vrlo je jednostavan za korištenje i kontrolu.

Bluetooth povezivanje omogućuje sigurno i praktično telefoniranje bez ruku, kao i bežičnu struju glazbe s vašeg pametnog telefona. Zahvaljujući Pioneer-ovoj jedinstvenoj Advanced Sound Retriever tehnologiji, kvaliteta zvuka bit će što bliža izvornom snimku. Čak možete istovremeno povezati dva Bluetooth telefona.

Integrirani DAB / DAB tjuner omogućuje vam uživanje u kristalno čistom digitalnom zvuku i prijemu bez smetnji. Još bolje: uključena funkcija Time Shift omogućava vam premotavanje unatrag, pauziranje i ponovno pokretanje DAB prijenosa uživo.

Za korisnike pametnih telefona jednostavno povežite svoj iPhone ili Android pametni telefon bežično (putem Bluetooth-a) i sigurno uživaju u Spotifyju (kako za korisnike besplatnih tako i Premium Spotify) ili u Pioneer Smart Sync aplikaciji, koja će vaš pametni telefon prenijeti na potpuno novu razinu.

Ne pogriješite, FH-S820DAB je pravi auto audio sustav vrhunskog automobila. Čita FLAC datoteke i opremljen je 13-pojasni Graphic EQ i ugrađenim MOSFET pojačalom od 50 W x 4. Zahvaljujući značajki Time Alignment, uživat ćete u najboljoj kvaliteti zvuka, bez obzira na to u koje je vozilo jedinica ugrađena. Upotrebljavajući 3 RCA Connect druge komponente, poput zvučnika, niskotonskih zvučnika, pojačala, za još veću svestranost.

Dodatne informacije

Reprodukcija

Preko CD / -R / -RW:
• MP3, WMA, WAV i AAC audio datoteke
putem USB-a:
• MP3, WMA, WAV, FLAC i AAC audio datoteke
• Ostali glazbeni uređaji putem prednjeg Aux-In-a

Bluetooth

DA

Kompatibilnost s Appleom/Android

DA

DAB+

DA