AUTO RADIO PIONEER MVH-MS510BT

1.199,00kn

na zalihi

Upit
X Imate pitanje ili vam treba pomoć oko kupovine? Kontaktirajte nas.

Opis

Dizajniran za otpornost na vlagu, izblijedjivanje i mrlje, Pioneer-ov MVH-MS510BT sadrži Bluetooth, USB, Spotify i višebojno RGB osvjetljenje, kompatibilnost aplikacija MIXTRAX i Pioneer Smart Sync.

Poboljšana zaštita okoliša od izlaganja suncu i teškim vremenskim uvjetima čini MVH-MS510BT idealnim za upotrebu u moru.

Odlikuje se UV zaštitom za fascia ploče i sukladnim premazom za pločicu.

Bluetooth povezivanje omogućuje sigurno i praktično telefoniranje bez ruku, kao i bežičnu struju glazbe s vašeg pametnog telefona.

Zahvaljujući Pioneer-ovoj jedinstvenoj Advanced Sound Retriever tehnologiji, kvaliteta zvuka bit će što bliža izvornom snimku.

Izvrsne audio performanse s poboljšanim audio funkcijama također su uključene, poput ugrađenog MOSFET pojačala 4 x 50 W, 3 RCA izlaza za daljnju proširivost sustava, grafičkog EQ od 13 vrtova koji prilagođava zvuk vašem osobnom ukusu, FLAC kodek reprodukcija i Dynamic Bass Enhancer, da uistinu ožive vašu glazbu.

Pružajući napredni napredak u komunikaciji između vašeg pametnog telefona i MVH-MS510BT, Pioneer-ova Smart Sync aplikacija uvodi novi način uživanja u vašem brodu.

Pioneer-ov MVH-MS510BT je također kompatibilan s Pioneer-ovim opcijskim daljinskim upravljačem Marine; CD-ME300, prodaje se zasebno.

Dodatne informacije

Blutetooth

DA

Aplikacija Pioneer Smart Sync

iPhone / Android

Spotify

iPhone / Android

USB ulaz

DA

Reprodukcija

Putem USB-a:
MP3, WMA, WAV, FLAC i AAC audio datotek
Ostali glazbeni uređaji putem prednjeg Aux-In-a

Vrsta instalacije

1-DIN

Zvučni

13-pojasni grafički EQ
FLAC
MOSFET 50 W x 4 pojačalo

MIXTRAX

DA

Osvjetljenje u više boja

DA

Dodatne Bluetooth značajke

• 2 telefonska veza s punim vremenskim periodom
• Automatski prijenos telefonskog imenika
• Širokopojasni govor
• Bežično audio pregledavanje
• Uključen mikrofon