AUTO ZVUČNICI PIONEER TS-ME100WS

1.199,00kn

na zalihi

Upit
X Imate pitanje ili vam treba pomoć oko kupovine? Kontaktirajte nas.

Opis

Pioneer-ovi ME serijski morski subwooferi su zaštićeni od utjecaja sunca i vode, udovoljavajući oba IPX7 i ASTM D4329 kako bi se postigla pouzdanost u svim vremenskim uvjetima.

Koristeći monokokni stožac ojačan IMPP, ojačan sa sljubnicom i okruglim butil gumbom, izrađeni su korištenjem naprednih tehnika lijepljenja u kalupu, što znači da imaju vrhunsku otpornost na vodu istovremeno održavajući visoku kvalitetu i moćan zvuk.

Iznutra, simetričan dizajn motora u kombinaciji s ovjesom velike čvrstoće optimizira stabilnost, linearnost i jasnu reprodukciju zvuka s malim izobličenjem.

TS-ME100WS dolazi s bijelim i crnim bisernim sportskim roštiljima, tako da možete uskladiti unutrašnjost i stil života vaše kabine.

Ako želite personalizirati i dodati dodatni dodir boje, Pioneer je kreirao opcijski UD-ME100 LED RGB LED svjetlosni komplet za osvjetljenje, koji se prodaje zasebno, koji može osvijetliti boju niskog zvučnika u bilo kojoj boji koju želite.

Pioneer-ovi zvučnici serije TS-ME100WC ME su 900 W Max. / 300 kontinuirano rukovanje s napajanjem (RMS) i savršeno se podudaraju s pojačavačima Pioneer-ove ME i zvučnicima serije ME.

Dodatne informacije

Pouzdanost

Vodootporni IPX7, IPX6
UV ASTM D4329

IPX7

DA

Veličina

25 cm / 10 "

Tip

Free-Air

Maksimalna snaga

900 W

Kontinuirani izlaz snage

300 W

Frekvencijski odziv

20 Hz do 3,5 kHz

Osjetljivost

84 dB (1 W / 1 m) dB

otpor

4 Ω

Dubina montaže

126 mm mm

Brand

Pioneer