AUTO ZVUČNICI PIONEER TS-ME650FS

1.199,00kn

na zalihi

Upit
X Imate pitanje ili vam treba pomoć oko kupovine? Kontaktirajte nas.

Opis

Pioneer-ovi ME serijski morski zvučnici zaštićeni su od utjecaja sunca i vode, udovoljavajući oba IPX7 i ASTM D4329 kako bi se postigla pouzdanost u svim vremenskim uvjetima.

Koristeći monokokni stožac ojačan IMPP ™  izrađeni su korištenjem naprednih tehnika lijepljenja u kalupu, što znači da imaju vrhunsku otpornost na vodu istovremeno održavajući visoku kvalitetu i moćan zvuk. Iznutra, simetričan dizajn motora u kombinaciji s ovjesom velike čvrstoće optimizira stabilnost, linearnost i jasnu reprodukciju zvuka s malim izobličenjem.

Za najprirodniji zvuk, oni imaju i laganu poliimidnu (PI) visokotonsku membranu i jedinstveno oblikovani valni vodnik koji pružaju prirodan, jasan vokal sa širokom disperzijom. Izvrsno za stvarno prirodno široko zvučno područje.

TS-ME650FS dolazi s bijelim i crnim bisernim sportskim roštiljima, tako da možete uskladiti unutrašnjost i stil života vaše kabine.

Ako želite personalizirati i dodati dodatni dodir boja, Pioneer je kreirao opcijski UD-ME650LED RGB LED svjetlosni komplet za osvjetljenje, koji se prodaje zasebno, koji može osvijetliti boju niskog zvučnika u bilo kojoj boji koju želite.

Pioneer-ovi TS-ME650FS zvučnici serije ME su 250 W Max. / 75 Kontinuirano napajanje snagom (RMS) i savršeno su podudaranje s pojačavačima Pioneer-ove ME i subwooferima serije ME.

Dodatne informacije

Pouzdanost

Vodootporni IPX7, IPX6
UV ASTM D4329

IPX7

DA

Veličina

16.5cm

Tip

Dvosmjerni koaksijalni sustav

Maksimalna snaga

250 W

Kontinuirani izlaz snage

75 W

Frekvencijski odziv

34 Hz ​​do 23 kHz

Osjetljivost

88 dB (1 W / 1 m) dB

otpor

4 Ω

Dubina montaže

60 mm

Brand

Pioneer