LCD TELEVIZOR SONY KE-55XH9096BAEP

7.999,00kn

na zalihi

Opis

Pokreće ga naš Cognitive Processor XR, prvi na svijetu televizor s kongitivnom inteligencijom. Cognitive Processor XR osmišljen je da replicira način na koji naš mozak razmišlja i reagira u stvarnom svijetu, na primjer, fokusirajući se na isti način na koji rade naše oči i otkrivajući glavnu žarišnu točku na sceni, poboljšavajući svaki detalj u objektu. Uz XR Triluminos Pro i XR 4K Upscaling, žive boje oživljavaju slike s poboljšanim detaljima u svakoj sceni na ovom Sony TV-u.

Doživljaj zvuka sa zaslona s Acoustic Multi Audio

Za audio doživljaj koji se podudara s onim kako osjećamo svijet, XR Sound Position donosi stvarnost zvuka iza slike. Uz visokotonce za pozicioniranje zvuka na ovom BRAVIA XR Full Array LED televizoru, zvuk se točno podudara s onim što je na ekranu za zaista impresivno iskustvo.

Uronite u filmove i igre

Vratite kinematografsko iskustvo doma s BRAVIA CORE na BRAVIA XR ™. Sadrži ogroman broj filmova koji vas čekaju na ovom pametnom televizoru. Uz BRAVIA XR ™ tehnologiju, Pure Stream ™ i IMAX® Enhanced, sve što gledate isporučuje se sa zapanjujućom vizualnošću i izražajnom kvalitetom zvuka.

Ako volite igre, BRAVIA XR ™ tehnologija slike i zvuka pruža fantastično iskustvo sa svim bojama, kontrastom i jasnoćom koje vaše igre zaslužuju, zajedno s nevjerojatnim, zadivljujućim zvukom koji vas prenosi u različite svjetove. Uz značajke HDMI 2.1 poput 4K120, to znači da će podržane igre izgledati super glatko. Također ćete imati koristi od brzog vremena odziva s malim ulaznim kašnjenjem, a tu je i podrška za VRR i ALLM.

Zabava koju volite uz malu pomoć Google-a

Uz Google Hands-free pomoć, možete odvojiti daljinski upravljač i samo glasom upravljati svojim 4K televizorom. Pokušajte od svoje televizije tražiti određeni naslov na Netflixu ili Amazon Prime Video, pretražite po žanrovima i potražite ideje što gledati.

Također možete brzo i jednostavno uživati u omiljenim videozapisima, fotografijama, igrama i još mnogo toga sa svojih iOS ili Android uređaja na velikom 55-inčnom TV zaslonu s ugrađenim Chromecastom.

Uživajte u kontrastu koji oduzima dah na modelu 55X90J s LED-om Full Array i XR Contrast Booster 5, svijetla područja su svjetlija, a tamna područja tamnija – nema više detalja preplavljenih sjenom ili izgubljenih u ispuhanim svjetlima na slikama. Njegov revolucionarni procesor koristi analizu ljudske perspektive kako bi u tren oka unakrsno analizirao i optimizirao stotine tisuća elemenata. Uz visokotonce za pozicioniranje zvuka na ovom BRAVIA XR Full Array LED televizoru, zvuk se točno podudara s onim što je na ekranu s Acoustic Mutli Audio za doista zadivljujuće iskustvo.

 

 

 

Dodatne informacije

Dijagonala zaslona

Android

Da

Postolje televizora

Dvosmjerni položaj postolja (uski i široki položaj)

Brand