LCD TELEVIZOR SONY KE-55A8BAEP OLED

13.299,00kn

na zalihi

Opis

OLED kontrast i zvuk, usavršen ljudskom inteligencijom

Otkrijte OLED kontrast s istinskim crnim i svijetlim naglascima – koji pokreće naš kognitivni procesor XR, prvi televizor na svijetu s kognitivnom inteligencijom. Kognitivni procesor XR osmišljen je da replicira način na koji naš mozak razmišlja i reagira u stvarnom svijetu, na primjer, fokusirajući se na isti način na koji rade naše oči otkrivajući glavnu žarišnu točku na sceni i poboljšavajući svaki detalj. S OLED kontrastom, svjetlina se prilagođava za veće vrhove odsjaja i dublje crne boje u sjenama, a s XR Triluminos Pro i XR 4K Upscaling živopisne boje oživljavaju sliku s poboljšanim detaljima u svakoj sceni na ovom Sony TV-u.

Doživljaj zvuka sa zaslona

Napredna tehnologija zvučnika na zaslonu s našim kognitivnim procesorom XR pretvara bilo koji izvor zvuka u impresivno zvučno iskustvo. Acoustic Surface + na Sony XR-65A8 dolazi s prednjim subwooferom koji pruža snažnu bazu tako da kod kuće možete uživati u zaista zadivljujućem kinematografskom zvuku.

OLED kontrast i zvuk, usavršeni ljudskom inteligencijom

Pogledajte kako smo maksimizirali realizam gledanja s našim OLED panelom, koji pokreće revolucionarni Kognitivni procesor XR ™ – zvuk i vizija u savršenoj su harmoniji.

Uživajte u kontrastu koji oduzima dah na modelu XR-65A8 sa slikama koje se osjećaju duboko, prirodno i stvarno. Njegov revolucionarni procesor koristi analizu ljudske perspektive kako bi u tren oka unakrsno analizirao i optimizirao stotine tisuća elemenata. Zvuk se savršeno podudara s akcijom na ekranu s tehnologijom Acoustic Surface + što rezultira audio doživljajem koji odgovara onome kako osjećamo svijet.

Dodatne informacije

Dijagonala zaslona

Android

Da

Vrsta zaslona

Oled

Boja

Mat Crna

Brand