RADIO SAT LENCO CRW-4GY

349,00kn

na zalihi

Opis

Lenco CRW-4 je moderna FM radio budilica koja vas budi svjetlom i zvukom deset minuta prije nego što morate ustati, soba se ispunjava svjetlom iz Lenco CRW-4 , osiguravajući da se budite polako i odmorni. Također možete strujati svoj pametni telefon ili tablet putem Bluetooth funkcije.

Uz Lenco CRW-4 male su šanse da ćete ikada više prespavati. 2 ugrađena zvučnika uvijek pružaju optimalan zvuk, bilo da se odlučite za zujalicu, svjetlosnu animaciju u kombinaciji s omiljenom radio stanicom ili vlastitu glazbu putem Bluetootha: probudit ćete se na način po vašem izboru.

Lenco CRW-4 ima 7 različitih boja svjetla koje možete odabrati pritiskom na tipku na radiju sa satom ili korištenjem isporučenog daljinskog upravljača. Personalizirajte moderni radio sa satom u svojoj omiljenoj boji, tako da savršeno pristaje vašem noćnom ormariću, svjetlu za buđenje koje osvjetljava sobu i boji vaš život.

Ne samo da možete odabrati željenu boju svjetla, već i boju dizajna. Birajte među prigušenim bojama kao što su siva ili krem, ili odaberite odvažniju boju poput bordo. Izbor je sav na vama.

Dodatne informacije

Brand