ZVUČNICI – SOUNDBAR SISTEM SONY HTR-T3

1.899,00kn

U dolasku

Upit
X Imate pitanje ili vam treba pomoć oko kupovine? Kontaktirajte nas.

Opis

Uronite dublje u svaku filmsku zvučnu podlogu uz pravi 5.1-kanalni surround zvuk. Žični stražnji zvučnici i vanjski niskotonac u kombinaciji s 3-kanalnim tankim zvučnikom omogućavaju reprodukciju dubokog zvuka koji ispunjava prostoriju, a digitalno pojačalo S-Master smanjuje izobličenja. Možete jednostavno uživati u svim glazbenim sadržajima i filmovima uz reprodukciju videozapisa2 i zvuka putem USB veze. Moći ćete se uživjeti u svaki film zahvaljujući pravom 5.1-kanalnom surround zvuku. Stražnji zvučnici i vanjski niskotonac u kombinaciji s 3-kanalnim tankim zvučnikom omogućavaju reprodukciju pravog kinematografskog surround zvuka, a digitalno pojačalo S-Master pruža najčišću filmsku kvalitetu zvuka.
Zahvaljujući ukupnoj izlaznoj snazi od 600 W, moći ćete uživati u uzbudljivoj zvučnoj kulisi filmova. Pet kanala zvučnika u kombinaciji daju prožimajući zvuk koji obuhvaća sve frekvencije.
Trenutno uspostavite Bluetooth® vezu pametnim telefonima koji podržavaju NFC povezivanje jednim dodirom. Zahvaljujući zvuku sustava HT-RT3 prave kino kvalitete, imat ćete osjećaj kao da imate najbolje mjesto u kinu. Tanki zvučnik, niskotonac i stražnji zvučnici reproduciraju autentični surround zvuk, tako da ćete se osjećati kao da ste dio radnje svojih omiljenih filmova.
Uživajte u dramatičnom, kvalitetnom surround zvuku s 5.1 zasebnih audio kanala uz Dolby® Digital. HT-RT3 praktički je spreman za upotrebu odmah po raspakiravanju. Jednostavno ga priključite, povežite zvučnike priključcima u različitim bojama i uživajte u 5.1-kanalnom pravom surround zvuku. Svi se kabeli priključuju u niskotonac, tako da će vam okruženje ostati uredno.
HDMI ARC (Audio Return Channel) omogućava povezivanje televizora jednim kabelom, za jednostavnije upravljanje i smanjenje broja kabela. Uživajte u stabilnoj vezi s pametnim telefonima, tabletima i USB memorijama za punjenje uređaja ili reprodukciju mp3 datoteka.
Ako televizor nema HDMI ARC priključak, povežite se putem optičkog ulaza da biste uživali u zvuku visoke kvalitete u filmovima i drugim sadržajima.

Dodatne informacije

Izlazna snaga

500 W

Kanali pojačala

5.1

Veličina

90 x 5, 2 x 7 cm

Ulazni i izlazni terminali

Analogni audio ulaz (uključuje TV CEC), Bluetooth® prijem, USB-A

Brand