AUTO RADIO PIONEER MVH-MS410BT

132,59

U dolasku

Upit
X Imate pitanje ili vam treba pomoć oko kupovine? Kontaktirajte nas.

Opis

Dizajniran da bude otporan na vlagu, blijeđenje i mrlje, Pioneer-ov MVH-MS410BT ima Bluetooth, USB, Spotify i Pioneer Smart Sync kompatibilnost s aplikacijama.

Poboljšana zaštita okoliša od izlaganja suncu i teškim vremenskim uvjetima čini MVH-MS410BT idealnim za upotrebu u moru. Sadrži UV zaštitu za prednje ploče i konformni premaz za tiskanu ploču.

Bluetooth povezivanje omogućuje sigurno i praktično telefoniranje bez upotrebe ruku, kao i bežični streaming glazbe s vašeg pametnog telefona. Zahvaljujući Pioneer-ovoj jedinstvenoj Advanced Sound Retriever tehnologiji, kvaliteta zvuka će biti što bliža izvornoj snimci.

Uključene su i vrhunske audio performanse s poboljšanim audio funkcijama kao što je ugrađeno MOSFET pojačalo od 4 x 50 W, 2 x RCA predizlaza za dodatnu proširivost sustava, 13-pojasni grafički EQ za prilagođavanje zvuka vašem osobnom ukusu, FLAC kodek reprodukciju i Dynamic Bass Enhancer, kako bi vaša glazba zaista oživjela.

Pružajući evolucijski skok u komunikaciji putem pametnog telefona između vašeg pametnog telefona i MVH-MS410BT, Pioneer-ova Smart Sync aplikacija predstavlja novi način uživanja unutar vašeg plovila.

Pioneer-ov MVH-MS410BT također je kompatibilan s Pioneer-ovim dodatnim pomorskim daljinskim upravljačem; CD-ME300, prodaje se zasebno.

Dodatne informacije

Brand

Pojedinosti

Putem USB-a:
MP3, WMA, WAV, FLAC i AAC audio datoteke

Ostali glazbeni uređaji putem prednjeg Aux-In-a

Instalacijski tip

1 DIN

Snaga

4×50 W