AUTO RADIO PIONEER MVH-MS410BT

899,00kn

na zalihi

Upit
X Imate pitanje ili vam treba pomoć oko kupovine? Kontaktirajte nas.

Opis

Dizajniran za otpornost na vlagu, izblijedjivanje i mrlje, Pioneer-ov MVH-MS410BT sadrži kompatibilnost Bluetooth, USB, Spotify i Pioneer Smart Sync.

Poboljšana zaštita okoliša od izlaganja suncu i teškim vremenskim uvjetima čini MVH-MS410BT idealnim za upotrebu u moru. Odlikuje se UV zaštitom za fascia ploče i sukladnim premazom za pločicu.

Bluetooth povezivanje omogućuje sigurno i praktično telefoniranje bez ruku, kao i bežičnu struju glazbe s vašeg pametnog telefona. Zahvaljujući Pioneer-ovoj jedinstvenoj Advanced Sound Retriever tehnologiji, kvaliteta zvuka bit će što bliža izvornom snimku.

Izvrsne audio performanse s poboljšanim audio funkcijama također su uključene, poput ugrađenog MOSFET pojačala 4 x 50 W, 2 x RCA izlaza za daljnju proširivost sustava, grafičkog EQ od 13 vrtova koji prilagođava zvuk vašem osobnom ukusu, FLAC kodek reprodukcija i Dynamic Bass Enhancer, da uistinu ožive vašu glazbu.

Pružajući napredni napredak u komunikaciji između vašeg pametnog telefona i MVH-MS410BT, Pioneer-ova Smart Sync aplikacija uvodi novi način uživanja u vašem brodu.

Pioneer-ov MVH-MS410BT je također kompatibilan s Pioneer-ovim opcijskim daljinskim upravljačem Marine; CD-ME300, prodaje se zasebno.

 

 

Dodatne informacije

Blutetooth

DA

Aplikacija Pioneer Smart Sync

iPhone / Android

Spotify

iPhone / Android

USB ulaz

DA

Reprodukcija

Putem USB-a:
MP3, WMA, WAV, FLAC i AAC audio datotek
Ostali glazbeni uređaji putem prednjeg Aux-In-a

Vrsta instalacije

1-DIN

Zvučni

13-pojasni grafički EQ
FLAC
MOSFET 50 W x 4 pojačalo

Osvjetljenje zaslona

VA LCD zaslon širokog kuta (1,5 redaka)

Brand

Pioneer