Uvjeti korištenja

Korištenje

Usluge Helikop Internet preglednika dostupne su na internetskim stranicama www.helikop.hr, dalje u tekstu Helikop Internet preglednik. Stranice, kao i navedene usluge, korisnici mogu koristiti za privatnu i poslovnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema niže navedenim uvjetima i pravilima. Korištenjem Helikop Internet preglednika korisnik je suglasan i obvezuje se poštivati niže navedene uvjete i pravila. Iako Helikop nastoji pružiti najbolju moguću ponudu usluga, Helikop ne može grarantirati da će informacije o proizvodima na Helikop Internet pregledniku odgovarati potrebama svakog korisnika.

 

Izjava o prodavatelju

Helikopa d.o.o.
Donje Svetice 40
10000 Zagreb
Hrvatska
Tel. 01/ 2314-555
Fax. 01/ 2316-555
OIB: 43166077844
ŽR: 2360000-1101346431
MBS: 080042284
Temeljni kapital 20.000,00 kn.
Vlasnik Milan Pavić
Predsjednica uprave Ana Tajana Tkalčić

U daljnjem tekstu Helikop.

Proizvodi

Svi raspoloživi artikli  dostupni su na Helikop Internet pregledniku.

Slike i opisi

Helikop Internet preglednik pokušava biti što precizniji u opisu proizvoda, ne može  garantirati da su opis, slika i tehnički podaci proizvoda u potpunosti točni.

Pretraživanje i podaci  proizvoda

Proizvodi se mogu pregledati klikom na gumb „Pošalji upit“. Korisnik tim  postupakom  može  detaljno kategorizirati proizvod,te o istom može dobiti upute,cijene i sve ostale potrebne informacije,ukoliko pošalje upit na e-mail adresu: durdica@helikop.hr

Dostupnost Helikop Internet preglednika

Pristup na internetske stranice Helikop Internet preglednika (https://www.helikop.hr) ponekad može biti otežan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja te u slučajevima nepredviđenih okolnosti koje ćemo nastojati otkloniti u najkraćem mogućem roku.